Glim M275 mono power amplifier

M275 Mono Power Amplifier

 

Lippulaiva GLIM M275 monovahvistin on nimensä mukaisesti teholtaan 275W studio-, konserttisali- tai teatterivahvistin. Tämä vahvistin tuottaa riittävän tehon kaikkiin tunnettuihin kaiutinkuormiin stabiilisti. Massiiviset kuoroesitykset, rock-sinfoniat, metallimusiikin dynamiittiset live-esitykset saavat uuden merkityksen GLIM M275 vahvistimilla. 

GLIM M275 balansoitu kytkentä kumoaa signaalin häiriö- ja särökomponentit minimiin ja suurimmillakin äänenpaineilla vahvistin toistaa virheettömästi ja puhtaasti dynaamisimmatkin huippukohdat vaivattomasti. Balansoitu XLR ja RCA-liitännät ovat vakiona ja vahvistimet soveltuvat sellaisenaan ammattistudio-, konsertti- ja teatterikäyttöön, sekä tietenkin vaativimpien yksityiskotien kotiteatterin pääkanavien ja kaksikanavaisten systeemien lopulliseksi valinnaksi.

 

TEKNISET TIEDOT:


 

Nimellisteho: 275 W  

THD @ 275W into 8 or 4 Ohm load: 1,0 %  

Herkkyys RCA unbal./XLR balanced: 0,775/1,55 V  
Tehovaste +0, -0,5dB
30
20
Hz
kHz
 
Ottoimpedanssi (RCA): 100 kOhm  
Ottoimpedanssi (XLR): 30 kOhm  
Nimellinen lähtöimpedanssi: 4/8 Ohm  
Suositeltava kaiutinkuorma: 4-8 Ohm  

 Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ja parannuksiin ilman eri ilmoitusta.   
       

 

 

GLIM C8 preamplifier

 

Tämänhetkinen lippulaiva GLIM C8 on etuvahvistin, jossa on sisäänrakennettu levysoitinetuaste (MC-phono/RIAA) ja linja-aste. Tulopuolella on kaksi linjatasoista tuloa, jotka voidaan tilata RCA tai XLR liitännöillä (balansoituna), sekä MC-äänirasioile soveltuva RIAA etuvahvistinotto, 12-asentoisella rasiakuormituksen valitsimella varustettuna. GLIM C8 on lähes ainoa markkinoilla oleva etuvahvistin, jossa rasiakuormitusta voidaan vaihtaa vaivattomasti, jopa kesken kuuntelun. Kaksoissuojattu runko, erittäin tiukat maadoitukset, sekä vakavoitu DC-hehkuvirtalähde ja erityisesti C8:n herkälle MC-asteelle suunniteltu erittäin vakaa putkireguloitu jännitelähde mahdollistavat häiriöttömän ja stabiilin vahvistuksen. Tarkan jännitevakavoinnin ansiosta myös linja-aste soi erittäin puhtaasti. Linja-asteen matala lähtöimpedanssi ohjaa erinomaisesti mitä tahansa päätevahvistinta, mutta C8 on erityisesti suunniteltu käytettäväksi GLIM M30 ja GLIM M275 monovahvistimen kanssa.

 

 

 

 

 

GLIM S10 MkIIGLIM S10MkII integrated amplifier


GLIM S10 MkII on huolellisen suunnittelun tulosta. S10 MkII:ssa yhdistyy klassinen ultralineaarinen pääteaste, uutta suunnittelua edustava tulo- ja ohjainaste, sekä parhaimmat saatavilla olevat komponentit. Lopputuloksena on saavutettu erittäin musikaalinen ja dynaaminen soundi, sekä avara ja tarkka äänikuva. GLIM S10 MkII on erinomainen valinta vakaville instrumentaalimusiikin kuuntelijoille pienissä ja keskisuurissa kuunteluhuoneissa. Se sopii hyvin tietokoneen ja mobiililaitteiden kaveriksi, sillä yksi tuloliittimistä on etupaneelissa oleva 3,5 mm stereojakki.

 

S10 MkII seuraa alkuperäisen S10:n jalanjälkiä. Sen elektroniikka on vain saatu mahtumaan pienempään tilaan ja kytkentää on optimoitu, pitäen mielessä lyhyin mahdollinen signaalitie. Pääteputkien erilliset bias-säädöt (laitteen pohjassa) mahdollistavat myös hieman toisistaan poikkeavien putkien käyttämisen, joskin parhaan lopputuloksen saa aina käyttämällä keskenään sovitettua putkinelikkoa. Ultralineaarinen AB1 toimintaluokan "fixed-bias" pääteaste ottaa putkista irti täyden saatavilla olevan musikaalisen tehon, niitä kuitenkaan ylikuormittamatta. Tässä vahvistimessa on kaikki tekijät, jotka tekevät siitä pienestä koostaan huolimatta GLIMin leiman arvoisen vahvistimen.

 

 TEKNISIÄ TIETOJA: 


 

Nimellisteho:   10 W

THD 10W RMS:    < 0,7 % (pre-production unit ~1%)

Herkkyys:   1,0 V
NFB:   ~ 10 dB
Tuloliitäntöjen määrä:   4 kpl (joista yksi on etupanelissa oleva 3,5 mm stereojakki
Äänenvoimakkuuden säädin:   ALPS Blue Velvet 100KAX2 Dual Stereo, liukupotentiometri. Made in Japan.
Nupit:   2 kpl Glim Custom Vintage, ruostumaton teräs, lasermerkinnät (kulumaton)
Tuloimpedanssi:   100 kOhm 
Suositeltava kaiutinkuorma:   4-8 Ohm

Putket:   2 x 5R-K16 (tasasuuntaajat), 4 x EL84 (pääteputket), 2 x 5965 (tuloasteet)
Viimeistely:   Harjattu ja luonnonvärinen eloksoitu alumiini, massiivitiikkiset sivupanelit, tiikkiöljytty.
Mitat:   S x L x K noin 260 x 380 x 180 mm

Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ja parannuksiin ilman eri ilmoitusta.

GLIM S30 integrated stereo amplifier

 

GLIM S30 on suunniteltu osaksi referenssitason studiokalustoa, joten se soveltuu näin ollen erinomaisesti vakavaan kuunteluun kotioloissa ja on ratkaisu lopulliseksi vahvistimeksi, jossa on kaikki tarvittava. Neljä tuloliitäntää, kullattu 24-pykäläinen askelvaimennin, stabiili ja erotteleva vahvistin erilaisille musiikkigenreille ja riittävästi nimellistehoa ja vielä reilusti "headroomia" sen päälle. S30 on musikaalinen ja voimallinen. Sivistynyttä tehoa suuren klassisen orkesterin erottelusta hevimpään menoon, sekä elämänmakuisten jazz- ja blues-esitysten hienoimpien nyanssien esiin tuomiseksi. GLIM S30 täyttää tarpeet vaativissa kuuntelutiloissa, isoissa olohuoneissa, sekä pienissä ja keskikokoisissa studioissa. Vakiona olevien RCA-tulojen lisäksi balansoituja XLR-tuloliitäntöjä saa tilauksesta 1-4 kpl.

 

GLIM S30 sisältää vakiona huolella valikoidut, toisiinsa sovitetut "Special Quality" etuaste- ja EL34/6CA7 pääteputket. AB1 luokan ultralineaarisen pääteasteen jokainen putki voidaan biasoida omalla säädöllään optimaaliseen toimintapisteeseen ja minimoida särö ilman huomattavaa takasinkytkentää. Pääteasteeseen valikoituvat parhaimmat markkinoilta saatavat EL34/6CA7 putket ja koko putkisetille myönnetään vuoden takuu normaaliin kotikäyttöön.

Neljä kullattua analogiatuloliitäntäparia (Neutrik RCA) ja kaiutinliittimet (Supra) kestävät pitkään ja takaavat hyvän kontaktin. Näiden väliin mahtuu reilusti ylimitoitettu virtalähdeosa, erinomaisista komponenteista tehdyt tulo- ja ohjausasteet, sekä ammattilaistason päätemuuntajat.

Jokainen GLIM S30 kootaan käsityönä Helsingin Vallilassa tilausten perusteella. Samalla laitteeseen valikoituvat yksitellen testatut laadukkaat komponentit ja yksityiskohtaisten lopullisten mittausten lisäksi S30 testataan kuuntelemalla omassa studiossa tutulla musiikkimateriaalilla.

 

TEKNISIÄ TIETOJA:


Nimellisteho RMS:   30 W

THD (8 ohm resistiiviseen kuormaan):  

1,0

0,7

0,25

 % (38 W before clipping)

% (30 W)

% (25 W)


Herkkyys (AES/EBU)   0,775 V
NFB:   ~12 dB
Tuloliitäntöjen määrä:   4 kpl
Äänenvoimakkuuden säädin:   Askelvaimennin 24 asentoa, 1,5...2 dB askelein
Tuloimpedanssi:   100 kOhm 
Nimellinen ulostuloimpedanssi:   6 Ohm
Suositeltava kaiutinkuorma:   4-8 Ohm

Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ja parannuksiin ilman eri ilmoitusta.

 

 

 

GLIM sivuilta löydät tietoa uusimmista ja aikaisemmin valmistetuista GLIM -äänentoistolaitteista. Valmistamme yksinomaan putkitoimisia etu-, pääte- ja integroituja vahvistimia.


 

GLIM AUDIO

GLIM tuotteet edustavat markkinoiden parhaimpia äänentoistolaitteita, jotka käyttävät elektroniputkia ja jotka ovat suunniteltu vaativille musiikin kuuntelijoille. Suunnittelun perustana on käytetty aina 1930 luvulta näihin päiviin saakka painettua radioteknillistä kirjallisuutta, joissa on käsitelty mm. äänentoistolaitteiden, niiden komponenttien ja kytkentöjen ominaisuuksia. Sovellamme parhaita oppeja, suunnittelua, materiaaleja, rakennetta ja kokemusta kehittäessämme laitteita, joiden tarkoituksena on tarjota ennen kuulumatonta elämystä ja musiikin kuuntelunautintoa, sen kaikissa yksityiskohdissa ja dynamiikassa.

Entistä suurempi joukko ihmisiä arvostaa parempaa äänenlaatua. He eivät tyydy enää tavanomaisiin laitteisiin, jotka tarjoavat tyydyttävän ratkaisun äänentoistoon, vaan ovat kiinnostuneita paremmista ja yksilöllisemmistä laitteista. Juuri heille GLIM tarjoaa poikkeuksellisen, omintakeisen ja äärimmäisen hyvälaatuisen valikoiman laitteita, joilla musiikki toistuu luonnollisesti ja tinkimättömästi.

Valmistamme teille äänentoistolaitteita, jotka saavat toistetun musiikin elämään ja jotka ihastuttavat jokaisella musiikin kuuntelukerralla.