GLIM S30 integrated stereo amplifier

 

GLIM S30 on suunniteltu osaksi referenssitason studiokalustoa, joten se soveltuu näin ollen erinomaisesti vakavaan kuunteluun kotioloissa ja on ratkaisu lopulliseksi vahvistimeksi, jossa on kaikki tarvittava. Neljä tuloliitäntää, kullattu 24-pykäläinen askelvaimennin, stabiili ja erotteleva vahvistin erilaisille musiikkigenreille ja riittävästi nimellistehoa ja vielä reilusti "headroomia" sen päälle. S30 on musikaalinen ja voimallinen. Sivistynyttä tehoa suuren klassisen orkesterin erottelusta hevimpään menoon, sekä elämänmakuisten jazz- ja blues-esitysten hienoimpien nyanssien esiin tuomiseksi. GLIM S30 täyttää tarpeet vaativissa kuuntelutiloissa, isoissa olohuoneissa, sekä pienissä ja keskikokoisissa studioissa. Vakiona olevien RCA-tulojen lisäksi balansoituja XLR-tuloliitäntöjä saa tilauksesta 1-4 kpl.

 

GLIM S30 sisältää vakiona huolella valikoidut, toisiinsa sovitetut "Special Quality" etuaste- ja EL34/6CA7 pääteputket. AB1 luokan ultralineaarisen pääteasteen jokainen putki voidaan biasoida omalla säädöllään optimaaliseen toimintapisteeseen ja minimoida särö ilman huomattavaa takasinkytkentää. Pääteasteeseen valikoituvat parhaimmat markkinoilta saatavat EL34/6CA7 putket ja koko putkisetille myönnetään vuoden takuu normaaliin kotikäyttöön.

Neljä kullattua analogiatuloliitäntäparia (Neutrik RCA) ja kaiutinliittimet (Supra) kestävät pitkään ja takaavat hyvän kontaktin. Näiden väliin mahtuu reilusti ylimitoitettu virtalähdeosa, erinomaisista komponenteista tehdyt tulo- ja ohjausasteet, sekä ammattilaistason päätemuuntajat.

Jokainen GLIM S30 kootaan käsityönä Helsingin Vallilassa tilausten perusteella. Samalla laitteeseen valikoituvat yksitellen testatut laadukkaat komponentit ja yksityiskohtaisten lopullisten mittausten lisäksi S30 testataan kuuntelemalla omassa studiossa tutulla musiikkimateriaalilla.

 

TEKNISIÄ TIETOJA:


Nimellisteho RMS:   30 W

THD (8 ohm resistiiviseen kuormaan):  

1,0

0,7

0,25

 % (38 W before clipping)

% (30 W)

% (25 W)


Herkkyys (AES/EBU)   0,775 V
NFB:   ~12 dB
Tuloliitäntöjen määrä:   4 kpl
Äänenvoimakkuuden säädin:   Askelvaimennin 24 asentoa, 1,5...2 dB askelein
Tuloimpedanssi:   100 kOhm 
Nimellinen ulostuloimpedanssi:   6 Ohm
Suositeltava kaiutinkuorma:   4-8 Ohm

Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ja parannuksiin ilman eri ilmoitusta.